Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Vrei sa fi "Cel Mai Promitator Brand Romanesc" ?

Antreprenorul roman este un actor principal si un simbol al economiei de piata, rolurile si contributia antreprenorilor romani se amplifica substantial, simultan cu manifestarea lor pe plan calitativ superior. In sprijinul companiilor romanesti vine o initiativa laudabila din partea echipei de la Seed Consultants care organizeaza in fiecare an Concursul “Cel mai promitator brand romanesc”. 

www.celmaipromitatorbrand.ro

Orice afacere, inclusiv una romaneasca, de obicei, parcurge 4 stadii: inceput, crestere, maturitate, declin. Intervalul de timp in care o investitie are un potential maxim de succes este denumit „fereastra oportunitatii”. Aceasta fereastra se inchide si se deschide in functie de conditiile pietei si de afacerea in sine. In faza de inceput, fereastra oportunitatii este larg deschisa pentru ca lipseste concurenta sau este foarte redusa. Pe masura ce produsele parcurg ciclul de viata, concurenta creste, cerintele clientilor se modifica, profitul scade si fereastra incepe sa se inchida. Trebuie precizat ca este dificil sa se stabileasca momentul cand aceasta fereastra se va inchide. In momentul in care sesizati ca profitul stagneaza si fereastra oportunitatii incepe sa se inchida, pentru a evita declinul mai accentuat este nevoie sa luati masuri urgente si sa apelati la o echipa de profesionisti pentru rebranding. 

Originalitatea poate varia de la o singura adaptare la o idee cu totul noua. O idee originala se deosebeste de o idee mai putin originala prin stadiul din faza initiala. Identificarea unei imagini noi, sau un rebranding nou puternic si seducator este “specialitatea casei” la Seed Consultants. 

Pretul nu va constitui o problema atunci cand produsul dumneavoastra, ofera avantaje superioare fata de produsele concurentilor. Pentru a putea fi in postura aceasta foarte privilegiata, aveti nevoie de oameni experti pentru a scoate in evidenta avantajele produselor dumneavoastra. In cazul in care nu sunteti printre privilegiati, mai aveti cateva zile la dispozitie pentru a va inscrie in competitia “Cel mai promitator brand romanesc”, simplu si usor completand un formular aici

Uneori intreprinzatorii romani, pot avea o viziune fixista asupra potentialului produselor oferite, ei vazand doar obiectivul urmarit si profitul, nu si piedicile, dificultatile in realizarea acestuia. Pentru a putea trece mai usor si a identifica solutiile cele mai bune, apelati la serviciile profesioniste oferite de Seed Consultants, iar afacearea va merge struna in continuare cu profituri la care nici macar nu ati visat vreodata. 

Programul “Cel Mai Promitator Brand Romanesc” este o initiativa lansata de agentia de branding si design Seed Consultants pentru companiile private din Romania. Competitia ofera un program complet de consultanta de brand urmarind, in acelasi timp sa creasca notorietatea si importanta industriei romanesti de branding. In competitie se pot inscrie companiile mici, medii si mari care au in portofoliu un brand romanesc (de produs/serviciu/corporatie) pe care doresc sa-l relanseze sau sa-l revitalizeze. De regula aceasta strategie se foloseste si devine o solutie oportuna, atunci cand intreprinzatorul a epuizat toate strategiile de crestere precedente si acum doreste sa schimbe directia firmei din cauza schimbarilor nefavorabile ale pietei sau ramurii, sau chiar a crizei economice, din care parca nu mai iesim. Castigatorul beneficiaza de expertiza Seed Consultants in dezvoltarea unui program de branding gratuit particularizat nevoilor castigatorului, constand in: analiza si strategie de brand, redesenare identitate vizuala pentru produs, serviciu sau companie sau design de ambalaj, ghid cu reguli de identitate. Juriul format din specialisti in economie, market research si brand image care va decide brandul castigator, tinand cont de urmatoarele criterii: argumentarea nevoii de branding, potentialul de dezvoltare locala/internationala a brandului, tendintele categoriei din care face parte brandul, nota de atractivitate a programului de branding, din perspectiva organizatorului. 

www.celmaipromitatorbrand.ro

Recomand tuturor companiilor romanesti, care doresc un brand puternic, pana in data de 7 aprilie 2013, sa se inscrie la program prin depunerea pe e-mail sau fax a formularului de aplicare pe care-l puteti completa aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro