Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Previziuni profesioniste pentru brandul tau

Au mai ramas cateva zile pana la finalizarea inscrierilor in concursul “Cel mai promitator brand romanesc”, organizat de Seed Consultants. Programul Cel Mai Promitator Brand Romanesc este o initiativa lansata de agentia de branding si design Seed Consultants pentru companiile private din Romania. Competitia ofera un program complet de consultanta de brand urmarind, in acelasi timp sa creasca notorietatea si importanta industriei romanesti de branding. In competitie se pot inscrie companiile mici, medii si mari care au in portofoliu un brand romanesc (de produs/serviciu/corporatie) pe care doresc sa-l relanseze sau sa-l revitalizeze. 

Cel Mai Promitator Brand Romanesc

Un juriu format din specialisti in economie, market research si brand image va decide brandul castigator, tinand cont de urmatoarele criterii: argumentarea nevoii de branding, potentialul de dezvoltare locala/internationala a brandului, tendintele categoriei din care face parte brandul si nu in ultimul rand nota de atractivitate a programului de branding, din perspectiva organizatorului. 

Din juriu face parte printre altii Niels Schnecker cunoscut ca realizator TV la Antena3, chiar l-am urmarit de mult timp in emisiunile “Previziunile ZIlei” si am ramas uimit de acuratetea previziunilor sale. Daca previziunile celor de la Seed Consultants ar fi de o acuratete asemanatoare, nu mai stati pe ganduri si aplicati aici pentru a participa la concurs si a deveni cel mai promitator brand romanesc. Niels Schnecker are pregatire si in management financiar, management strategic, fiind Managing Senior Partner la firma de consultanta Schnecker van Wyk & Pearson din 1992, cu alte cuvinte este persoana potrivita de la care sa cereti sfaturi. 

Seed Consultants este singura agentie de branding din Romania in parteneriat cu o companie de consultanta de brand si design de talie mondiala. Landor Associates este una dintre cele mai importante companii de branding globale, prezenta pe toate continentele cu peste 20 de birouri locale. Seed Consultants, partener exclusiv in Romania, beneficiaza de o metodologie de lucru care a stat la baza crearii unor branduri internationale de renume, devenite “lovemarks”. Programele noastre de branding implica workshop-uri si dezbateri derulate impreuna cu clientii, care se implica astfel activ in (re)definirea brandurilor lor. Cu alte cuvinte imbina expertiza globala cu practica locala si intelegerea culturii romanesti. 

Cel Mai Promitator Brand Romanesc

Nu ratati sansa de a deveni cel mai promitator brand romanesc si apelati cu incredere la serviciile profesioniste oferite de echipa Seed Consultants, care dezvolta branduri puternice si seducatoare. Sunt eligibile atat firme care activeaza in sectorul serviciilor, cat si al productiei, verifica-ti eligibilitatea si pe urma completeaza formularul de inscriere in concurs. 

Recomand cu incredere si sustin concursul Cel Mai Promitator Brand Romanesc cu certitudinea si convingerea ca firmele si brandurile romanesti merita si trebuie sustinute atat pe plan local cat si international. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro