Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Implanturi dentare de ultima generatie din Roxolid

In doua articole anterioare, am adus in dezbatere tema importantei implanturilor dentare si am incercat sa aduc informatii utile celor care vor sa faca un implant dentar, pentru a-l putea face in cunostinta de cauza, intr-o clinica specializata in implanturi dentare cum ar fi Royal Dental. Clinica Royal Dental ofera si executa implanturi dentare de ultima generatie marca Straumann, la cel mai mic pret de pe piata. Daca in zilele de azi, un factor important in luarea unei decizii sunt costurile, cred totusi ca sanatatea danturii si sanatatea in general trebuie mentinuta in conditii optime, alegand tratamente inovatoare si implanturi dentare de calitate superioara, toate acestea pentru a fi siguri de succesul interventiei chirurgicale. 

Compania elvetiana Straumann a luat fiinta in 1954, chiar de la inceput si-a propus sa investeasca in cercetare, avand rezultate remarcabile si brevetand noi descoperiri stiintifice, facand astazi parte din pionierii implantologiei moderne. Descoperirea conform careia titanul se poate integra in osatura organismului a deschis drumul pentru folosirea lui in interventiile chirurgicale ortopedice si mai apoi in stomatologie, in implanturile dentare. Desi puterea lui este asociata cu forta masticabila, proprietatile lui mecanice sunt limitate in cazul implanturilor de diametru redus. Accentul pus pe cercetare, de compania Straumann, in descoperirea solutiilor si importanta data implanturilor folosite in stomatologie, dar si gasirea unor materiale cat mai puternice in ceea ce priveste tehnica dentara, a dus la descoperirea si brevetarea Roxolidului. 

Implant dentar

Ca o incununare a cercetarii in osteointegrare, cei de la Straumann au descoperit si brevetat un nou aliaj din titan si zirconiu, denumit Roxolid, destinat in exclusivitate implanturilor dentare. Potrivit ultimelor cercetari clinice si stiintifice, Roxolid combina rezistenta crescuta la forte de tensiune si uzura cu osteointegrarea excelenta, fiind cu 50% mai puternic decat titanul pur. Roxolid a fost elaborat cu scopul de a spori fiabilitatea si siguranta, in special in cazul implanturilor cu diametru redus. Astfel s-a constatat ca dupa numai 4 saptamani de la inserare, comparativ cu implantul din titan, in jurul implantului Roxolid a crescut semnificativ mai mult tesut osos. 

Implant dentar de ultima generatie

Implanturile dentare de ultima generatie din Roxolid, pe langa diametrul extrem de mic de numai 3.3 mm la care sunt disponibile, poate gazdui microstructura sofisticata a procesului necesar implantarii. Avantajele noului material Roxolid sunt estetica consolidata, perioada scurta de acomodare si vindecare, posibilitatile de evitare ale grefei osoase, procedurile de augumentare, tratamente mai simple, mai putin traumatice cu timpi de refacere mai mici. 

Implanturi dentare de ultima generatie Straumann

Compania Straumann a anuntat ca planul de investitii in cercetare a fost extins pentru a include si studii noi, privind necesitatea augmentatiei osoase si performanta aliajului in regiunea frontala si in spatiile inguste. Cand alegem, in calitate de pacient, un implant dentar Straumann, alegem o solutie care este rezultatul unor decenii de cercetari stiintifice si putem fi siguri ca am facut cea mai buna alegere existenta. 

www.royaldental.ro

Recomand clinica Royal Dental deoarece foloseste cea mai avansata aparatura, materiale si tehnici existente in stomatologie, mai ales implanturi dentare Straumann (Elvetia) si Biotech (Franta), companii cu vechime mare, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare in domeniul implantologiei. Clinica Royal Dental este printre putinele din Romania, care executa implanturi dentare de ultima generatie din Roxolid, astfel incat puteti apela cu incredere la echipa de specialisti, avand certitudinea ca o sa aveti parte de cel mai bun implant dentar existent in lume, la cel mai mic pret. Garantat solutia ideala pentru un zambet perfect este clinica stomatologica din Bucuresti echipata cu aparatura ultramoderna, tehnologie de ultima generatie si avand cea mai profesionista echipa de medici specialisti stomatologi. 

Un comentariu:

  1. Frumos mesaj! Acest blog mi-a dat o mai bună înțelegere. Multumesc mult pentru un astfel de post de blog informativ. Noroc!
    implanturi dentare bucuresti

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro